+45 40946239 kontakt@louwfoto.dk
Jeg føler mig ikke særligt godt tilpas foran et kamera, og jeg synes altid billederne viser en anden end den jeg selv ser mig som.
Christine fra Louw Foto har den sjældne egenskab, at man med det samme føler sig i trygge hænder, hvilket - i mit tilfælde - gjorde at jeg kunne slappe af og rent faktisk nyde processen i stedet for hele tiden at fokusere på at se "korrekt" ud.
Christine er kreativ, og tager føring på en måde der ikke er dikterende, men derimod inkluderende, og resultaterne bliver også derefter.
Jeg bruger stadig de billeder vi tog til vores første session, og Louw Foto forbliver mit naturlige valg hvad enten jeg skal have foreviget en koncert, taget pressebilleder, eller bare have finjusteret nogle farver på et foto.
Jesper Hansen

Komponist, Jesper Hansen Music

Jeg har ved flere lejligheder arbejdet sammen med Christine Louw og har rigtig gode erfaringer med at benytte hende som fotograf. Både før opgaven, med sparring angående ideer og muligheder, som på selve shootet. Her bidrager hun fyldestgørende med ideer så de tanker, jeg har haft om opgaven, bliver løst bedst muligt. Hun er super god til at forstå hvor jeg vil hen med en opgave og hvad jeg vil have den til at signalere.
Jeg vil til hver en tid bruge Christine og kan varmt anbefale hende.
Karina Petersen

Frisør & Makeup artist, Stylissimo

Vi havde behov for at skifte fotograf til fotografering af vores 8 stuer med i alt 100 vuggestuebørn. Valget endte på Christine Louw, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Christine er meget professionel i sin tilgang til fotograferingen af børnene. Hun kommer med ideer, men hun er også meget lydhør overfor vores ønsker. Hendes måde at håndtere arbejdet omkring billederne på, har gjort at vi ikke har haft en ekstra arbejdsopgave. Hvilket har været skønt, da det tidligere har været en udfordring med 100 børn. Udover fotografering af børnene har vi også valgt at bruge Christine til at fotografere stemninger og udtryk fra vores hverdag. Billederne har vi fået printet i 70x100. Vi har i alt hængt 10 kæmpe billeder op i vores gang til glæde for både børn og voksne. Yderst veltaget og fantastiske billeder, hvor Christine har fanget lige præcis det vi havde aftalt. Vi kan kun på det varmeste anbefale et samarbejde med Christine.

Doris Collin Togeby

Afdelingsleder, Barnets Hus

Vi brugte Christine som fotograf til vores bryllup og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet af de smukkeste, og meget personlige, stemningsfyldte billeder.
Hun får til hver tid de varmeste anbefalinger fra os.

Pia Bøgh Berg

Vi havde den store glæde at have fotograf Christine med ved hjemmefødslen af vores tredje datter. Christine er yderst professionel og vi bemærkede hende nærmest ikke, som andet end en positiv og god energi i huset imens jeg fødte. For mig er det vigtigt at der er ro og koncentration for mit eget vedkommende og som uddannet jordemoder, ved jeg hvor forstyrrende det kan være hvis den fødendes dybe optagethed af veerne hele tiden bliver brudt. Her var Christine fuldkommen perfekt for vores fødselsoplevelse. Billedserien fra fødslen er vanvittig smuk og Christine har fået små, sjove detaljer med som vi aldrig selv ville have taget billeder af; blikke, situationer og stilleben. Hvis vi skulle have nummer fire, ville Christine være en selvfølge for os at have med!

Camilla Härtel Jensen

Jordemoder, Kvinde & Krop

Vi har netop modtaget billederne fra vores store dag og det er virkelig en fantastisk oplevelse at modtage en pakke billeder, hvor der er taget aktiv stilling til motiverne og kvaliteten. Alle billederne er utrolig skarpe, og de indeholder mange grin og funklende øjne. Vi føler, at fotografen har formået at fange os fra vores bedste side og give os et indblik i gæsternes oplevelse af dagen.

Vi valgte den store pakke (fra kirke til brudevals) og en lille måned inden brylluppet mødtes vi med fotografen for at snakke ønsker, forventninger og detaljer. Fotografen kom med ideer og faglige input ex overvejelser om lys mv. På dagen skred vores tidsplan, men det stressede ikke fotografen, som hele dagen igennem udstrålede overskud og fleksibilitet.

Tina Charis Godtfredsen

Kan HELT klart anbefales... har haft hende som fotograf til vores bryllup hvor vi helt naturligt og ubemærket forevigede vores smukkeste øjeblikke.... og har brugt hende til at tage af vores piger som slet ikke opdagede de var til fotograf fordi hun fik dem til at lege sig igennem den tid hun tog billeder.
De BEDSTE anbefalinger herfra!

Margit Oreby Hansen

Christine Louw Nielsen leverede et flot visuelt input til en større udgivelse. Christine var hurtig til at opfange, hvad vi var på udgik efter, og var kreativ, omhyggelig og punktlig i hendes løsning af opgaven. At hun i tilkøb hertil også har vist sig fleksibel efterfølgende, har blot været en flot bonus. Vi giver gerne en varm anbefaling herfra.
Lone Hejlskov Munkeberg

Projektleder, Medierådet for Børn og Unge

Vi er meget glade for at vi valgte Christine fra Louw Foto til at fotografere vores pladerelease. Det var en fornøjelse at se billederne - de var smukke, personlige og meget brugbare. Vi oplevede at hun var god til at finde vinkler der sagde meget om mennesker, stemningen og selvfølgelig begivenheden. Hendes diskrete og smarte facon er en anbefaling værd! Meget professionelt resultat der kunne bruges på alle vores platforme.

Christoffer Jespersen

Musiker, Betasongs

Jeg kender Christine fra vores tidlige skoleår og vidste via de sociale medier at hun bla. tager bryllupsbilleder.
Billederne, vi kunne se online, talte for sig selv. Derfor var der ikke nogen tvivl om at vi gerne ville have Christine som fotograf til vores bryllup. Det var var meget vigtigt for os igennem hele dagen ikke at skulle tænke på, eller bekymre os om, hvem der tog billeder hvornår. Derfor bad vi Christine være med fra vielse til brudevals og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi har fået billeder af vores helt igennem fantastiske dag, præcis som vi oplevede den. Christine fangede stemningen hos alle gæster og vi fik en fornemmelse af at alle havde en ligeså god dag som vi havde. Billederne der nu hænger i stuen bringer mange positive tilkendegivelser med sig og vi er stolte og glade over at det var Christine der var vores fotograf. Vi vil til hver en tid anbefale Christine til andre!

Rikke Grønborg

En stor og varm anbefaling herfra. Vi har fået taget billeder af vores dreng hver måned indtil han blev 1 år, og vi er så glade for resultatet! Christine har taget nogle rigtig gode billeder som vi er meget tilfredse med. Det er desuden altid rigtig hyggeligt at være i studiet hos Christine, og så er hun super god til at det hele sker på barnets præmisser.

Nadia Röder

Christine tog de mest fantastiske billeder til vores bryllup. Hun fulgte os dagen igennem fra vores "ja" i kirken til brudebuketten blev kastet. Kan til en hver tid anbefale Christine. Hun er virkelig god til at fange stemninger - og de helt særlige øjeblikke. Hun er hurtig til at knipse og samtidig virkelig diskret. Christine tager den slags billeder, som man har lyst til at kigge på igen og igen. Er ikke sidste gang, at vi bruger Christine!

Rebecca Veinø

Vi brugte Christine til vores bryllup og havde hende med os hele dagen. Det var fantastisk at mærke der var en der hele tiden sørgede for at alle de vigtige elementer blev foreviget. Christine forstår at falde ind, så hun er der hvor det er vigtigt uden man lægger mærke til at nu bliver der taget billede. Dette resulterede også i nogle skønne billeder af vores gæster taget i et øjeblik, hvor de ikke har vidst at de blev fotograferet. Hun havde mange anderledes og spændende ideer til motiver, da vi skulle tage de obligatoriske bryllupsbilleder og de blev meget naturtro mod hvem vi er som mennesker. Vi vil til hver en tid anbefale og give Christine de bedste ord med på vejen.

Stine og Kim Hall Jaller

Christine er blevet vores faste ”husfotograf” og har taget næsten alle fotos til vores hjemmeside.
Hun er hurtig, grundig og fanger lynhurtigt vores ideer og rådgiver meget kompetent.
Som portrætfotograf har både vi, og vores netværk, med stor tilfredshed benyttet Christine til flere opgaver i firmaregi til eksempelvis erhvervsportrætter.
Birgitte Krohn

Ejer, Krohns Køkken

Vi fik taget generationsbilleder af Christine. Vi var oldemor, mormor, mor og pige på 2,5 år. Christine formådede at have stor tålmodighed og ved hjælp af hæklede dyr på linsen at få nogle gode billeder i kassen af os alle fire, selvom der måske var andre ting en pige på 2,5 år kunne bruge tiden på.  Vi fik med os hjem et skønt billede af fire generationer, hvor hun fangede os alle i et smukt øjeblik. Giver mine største anbefalinger til Christine.

Marianne Hall Aabyrt

Vi har her I Vesterbo benyttet Christine igennem de sidste 4 år ved vores årlige fælles gruppefotoseance. Christine har hver gang leveret stor professionalisme på en dejlig rolig og behagelig måde! Hun formår at gøre alle børn trygge og får hver gang skabt nogle fantastiske flotte billeder.
Efter en af de første runder med gruppefoto havde jeg en snak med Christine om vores lange kedelige gang. Mit ønske var at få lavet nogle store plakatbilleder der symboliserede vores arbejde med idræt og bevægelse idet vi er idrætsinstitution. Christine havde super spændende ideer til hvordan man på en enkel og meget flot grafisk måde kunne symbolisere dette. Vi aftalte en fotoseance hvor vi fik udvalgte børn til at lave forskellige øvelser. Det var en både effektiv, men også sjov, formiddag for både Christine og børn. Kort tid efter vendte Christine tilbage med et udvalg af fantastiske fotos der understøttede præcis det vi ønskede. Det var svært at udvælge, men nu har vi den flotteste gang med kunstværker der viser aktive børn, takket være Christines fantastiske evner.

Alle nye i vores hus kommenterer vores flotte væg!

Katja Brusen

Leder, Idrætsbørnehaven Vesterbo i Greve Kommune

Jeg har flere gange haft glæden af at benytte Christines ydelser som fotograf. Hendes styrker, ud over den tekniske kvalitet, er det gode øje for detaljer, hendes evne til at få motivet til at føle sig afslappet og fange de øjeblikke, der beskriver stemning, personlighed og situationen. Det har været en fornøjelse og resultatet er tydeligt blevet derefter.

Liv Jones Søchting

Psykolog, Psykolog Liv Søchting

Vi har hos Steni Danmark fået taget medarbejderfotos af Christine fra Louw Foto.
Der var strenge restriktioner fra hovedkontoret, hvordan billederne skulle laves, men det klarede Christine uden problemer. Hun er yderst professionel og kunne uden problemer klare alle de tekniske detaljer. Vi var yderst tilfredse med resultatet!

Steni Danmark

Leverandør af facadeplader, Steni, Steni Danmark

Varme anbefalinger af Louw foto som børnefotograf herfra! Christine sætter en ære i at børnene føler sig trygge og godt tilpas, og det er en fornøjelse hver eneste gang. Og det er uanset om det er større børnegrupper eller enkelte børn - med Christine kommer tryghed og glæde til enhver tid før stress og jag, hvilket tydeligt ses på resultatet af billederne.

Signe Rekve

Fantastisk fotograf! Fanger øjeblikket og får beskueren til at føle man er med på stedet! Kan virkelig anbefales!

Bente Walsted Arskog